Bedrijfsyoga en Yoga (personeels) uitjes

Regelmatig krijg ik van bedrijven of vriendengroepen ( families ) de vraag of ik op locatie of in mijn studio een les kan verzorgen om mensen te laten kennis maken met Yoga.

Voor deze lessen bespreek ik wat er gewenst is of verwacht wordt. Alles is mogelijk en alles kan, ik pas de vorm en les aan de kleurigheid van de groep aan.

Je kan zelfs in je nette kleding Yoga ontvangen!

Laats mocht ik een vriendengroep ontvangen, 6 mannen en 6 vrouwen. Het zou het begin zijn van hun vrienden dag. Alleen diegene die het organiseerde was op de hoogte. De mannen zouden een uitdaging worden maar wat hebben we en vooral ze genoten.

Een goed begin van een geweldig dag.

Wist je dat je vanuit de sportvergoeding en loopbaanregeling een deel van je abonnement geld of strippenkaart vergoedt kan worden? Voor tarieven neem contact met mij op. Mail naar: info@lekkerinjelijfyoga.nl.

cta-massages

Kom genieten van een welverdiende massage

Sinds September 2017 ben ik verschillende Massage opleidingen gaan volgen. Zeer zachte massages met heerlijke geuren van Doterra. Stevige Chinese massages voor het activeren van de energie in je lichaam (de Tuina basis massage). Bindweefsel massages met cupping voor een prachtige huid en het opheffen van blokkades. Alle technieken speciaal aangepast op jou. Begin 2020 ben ik tevens gestart ik aan diverse massage opleidingen, te weten: Mme techniek, Ayurverdische massage, Reiki 1 en meridianen en elementen.

Bij Lekker in je lijf Yoga kun je op afspraak een massage boeken die wordt gegeven in de Yoga studio in Emmeloord, Noordoostpolder.