Over mij

Hallo, ik ben Catherine Lubbers en eigenaresse van Lekker in je lijf Yoga Emmeloord

Al geruime tijd beoefen ik Yoga, eerst thuis uit een boek en dvd’s en later bij een Yoga school.

Al snel had ik de behoefte om me meer te verdiepen in de houdingen, de anatomie, en het mentale aspect van Yoga beoefenen. Ik heb toen de basis docenten opleiding Sinne-/Power Yoga gedaan gevolgd door de opleiding Hatha Yoga met Chakraleer. In de tijd dat ik mijn opleiding deed heb ik twee en een half jaar lesgegeven in beide vormen.

Mijn interesse in Yin Yoga werd al snel gewekt bij het eerste jaar Yin Yoga teachers training bij de Bivag. Alle vier jaar heb ik inmiddels succesvol afgerond met een extra specialisatie van de Chakra pshychologie. Daarna ben ik doorgegaan met de specialisatie YIN YOGA MEDICINE® een opleiding gericht op het begeleiden van chronische klachten en het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Deze opleidingen gespecialiseerd in nek en schouder klachten, heup en rug klachten en enkel en knie klachten heb ik in December 2016 afgerond en pas ik tijdens de Yin Yoga lessen toe . Mijn interesse in kennis vergaren in het beter maken van mensen blijft . Mijn doel is iedereen met een beter gevoel mijn lessen uit te laten gaan.

Zelf heb ik een grote metamorfose meegemaakt door het beoefenen van Yoga, en het is geheel onbewust gegaan. Opeens voel je je beter, sta je sterker in je schoenen, heb je meer energie, je voelt je lekker in je lijf. Dat is ook waarom ik iedereen wil laten voelen wat Yoga met je doet. Ik wil iedereen met een glimlach op hun gezicht zien weggaan.

In mijn lessen staan ontspanning, techniek maar vooral toegankelijkheid centraal. Persoonlijke aandacht en begeleiding vind ik heel belangrijk. Yoga is 1% theorie en 99% doen.

cta-massages

Kom genieten van een welverdiende massage

Sinds September 2017 ben ik verschillende Massage opleidingen gaan volgen. Zeer zachte massages met heerlijke geuren van Doterra. Stevige Chinese massages voor het activeren van de energie in je lichaam (de Tuina basis massage). Bindweefsel massages met cupping voor een prachtige huid en het opheffen van blokkades. Alle technieken speciaal aangepast op jou. Begin 2020 ben ik tevens gestart ik aan diverse massage opleidingen, te weten: Mme techniek, Ayurverdische massage, Reiki 1 en meridianen en elementen.

Bij Lekker in je lijf Yoga kun je op afspraak een massage boeken die wordt gegeven in de Yoga studio in Emmeloord, Noordoostpolder.