Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is een holistische, energetische massage. Er wordt bij deze massage gebruik gemaakt van een geurende olie met diverse Ayurvedische (medicinale) kruiden. Deze olie bevordert een gevoel van welzijn en ontspanning bij de verschillende lichaamstypen mens (tri dosha’s). Deze massage werkt als een tegengif bij stress, uitputting en overwerk en door het gebruik van de olie verjongt en versterkt het de spieren.

Algemeen

De Ayurvedische massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van Marma punten. Hiervan zijn er 107 verspreid over het hele lichaam. Marma punten zijn vitale en kwetsbare energieknooppunten/drukpunten. Deze massagetechniek werkt erg goed als iemand last heeft van stress en uitputting. Het verjongt en versterkt de spieren door de geurende olie met Ayurvedische kruiden.

Een Ayurvedische massage is echt gericht op ontspanning en verwennen. Er worden bij deze massage techniek geen diepe lagen bereikt. Juist de aanraking en de zachte strijkende bewegingen in combinatie met de warme olie zout voor een weldadig gevoel van
ontspanning.

cta-massages

Kom genieten van een welverdiende massage

Sinds September 2017 ben ik verschillende Massage opleidingen gaan volgen. Zeer zachte massages met heerlijke geuren van Doterra. Stevige Chinese massages voor het activeren van de energie in je lichaam (de Tuina basis massage). Bindweefsel massages met cupping voor een prachtige huid en het opheffen van blokkades. Alle technieken speciaal aangepast op jou. Begin 2020 ben ik tevens gestart ik aan diverse massage opleidingen, te weten: Mme techniek, Ayurverdische massage, Reiki 1 en meridianen en elementen.

Bij Lekker in je lijf Yoga kun je op afspraak een massage boeken die wordt gegeven in de Yoga studio in Emmeloord, Noordoostpolder.