AromaTouch® Massage

Allerdaagse gezondheid

Verschillende gebeurtenissen in ons dagelijkse leven kunnen impact hebben op onze algemene gezondheid. Een kind wat speciale zorg nodig heeft , een vriend die een moeilijk periode doormaakt, stress van je werk of relaties?

AromaTouch™ Behandeling

Helemaal tot rust komen tijdens een ontspannende behandeling? Wil je je immuunsysteem een boost geven en je energie een oppepper geven? Reserveer dan de AromaTouch™ Behandeling bij Lekker in je lijf Yoga. Je geniet echt van een moment voor jezelf, door de zachte ritmische aanraking en massagetechnieken, in combinatie met de 100% natuurlijke essentiële oliën van DoTerra.

Waarom de AromaTouch™ Behandeling?

De AromaTouch is een intuïtieve en gerichte behandeling met ontspannende werking en positieve effecten op lichaam en geest:

  • Harmonische behandeling met therapeutische essentiële oliën van DoTerra
  • Combineert de geneeswijzen uit het Oosten met de moderne therapeutische aromatherapie op doelgerichte wijze
  • Ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam
  • Brengt lichaam in een natuurlijke homeostase en werkt ontstekingsremmend
  • Ondersteunt gezond functionerend autonoom zenuwstelsel
  • Werkt met het energetische systeem van je lichaam
  • Stimuleert het lichaamseigen stressmanagement voor meer ontspanning

Herkomst Aroma Touch™ techniek

De AromaTouch™ techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën. De manuele behandeling, de olietoepassing op meridiaan-banen en de behandeling van
reflexpunten op voeten, handen en oren zorgen voor een unieke ervaring. Als je liever geen voetbehandeling wilt of kunt ontvangen, dan zijn de handen net zo effectief. Je kunt dan kiezen voor een korte hoofdmassage of uitgebreidere handmassage. Een Aromatouch massage kun je boeken bij Lekker in je lijf Yoga aan de Daalder 10, Emmeloord.

Op afspraak. Tel. 06-15409440 of via info@lekkerinjelijfyoga.nl.
Kosten bedragen € 65,- voor een uur .

cta-massages

Kom genieten van een welverdiende massage

Sinds September 2017 ben ik verschillende Massage opleidingen gaan volgen. Zeer zachte massages met heerlijke geuren van Doterra. Stevige Chinese massages voor het activeren van de energie in je lichaam (de Tuina basis massage). Bindweefsel massages met cupping voor een prachtige huid en het opheffen van blokkades. Alle technieken speciaal aangepast op jou. Begin 2020 ben ik tevens gestart ik aan diverse massage opleidingen, te weten: Mme techniek, Ayurverdische massage, Reiki 1 en meridianen en elementen.

Bij Lekker in je lijf Yoga kun je op afspraak een massage boeken die wordt gegeven in de Yoga studio in Emmeloord, Noordoostpolder.