Massage bij Lekker in je Lijf Yoga

Vanaf jonge leeftijd masseerde ik al, gewoon privé. Het was voor mij niet raar als iemand op zaterdag avond 'even' voor mij schoof om te vragen of ik hun nek of rug even wilde losmaken. Ik voelde zonder moeite waar het vast zat en kneedde ook 'even' los.

Tijdens mijn Yoga lessen pakte ik ook wel eens een vast gebied 'even' aan of masseerde de nek van diegene die altijd de volgende dag wat hoofdpijn had van de Yoga les.

Veelal kreeg ik te horen dat die handen van mij aan het werk moesten en dat heb ik gedaan. Vanaf 2017 ben ik meerdere massage opleidingen gaan volgen om een beetje tools te vergaren bij het intuïtief masseren van lichamen.

Kijk voor meer info over de verschillende massages hieronder:

cta-massages

Kom genieten van een welverdiende massage

Sinds September 2017 heb ik verschillende Massage opleidingen gaan volgen. Zeer zachte massages met heerlijke geuren van Doterra. Stevige Chinese massages voor het activeren van de energie in je lichaam (de Tuina basis massage). Bindweefsel massages met cupping voor een prachtige huid en het opheffen van blokkades . Alle technieken speciaal aangepast op jou. Begin 2020 start ik aan diverse massage opleidingen, te weten: Mme techniek, Ayurverdische massage, Reiki 1 en meridianen en elementen.

Bij Lekker in je lijf Yoga kun je op afspraak een massage boeken die wordt gegeven in de Yoga studio hier in Emmeloord, Noordoostpolder.