Catherine Lubbers

Hallo, ik ben Catherine Lubbers.

Al geruime tijd beoefen ik Yoga, eerst thuis uit een boek en dvd’s en later bij een Yogaschool.
Al snel had ik de behoefte om me meer te verdiepen in de houdingen, de anatomie, en het mentale aspect van Yoga beoefenen. Ik heb toen de basis docenten opleiding Sinne-Poweryoga gedaan gevolgd door de opleiding Hathayoga met Chakraleer. In de tijd dat ik mijn opleiding deed heb ik twee en een half jaar lesgegeven in beide vormen.

Omdat ik Yoga wil doorgeven op mijn eigen laag drempelige manier ben ik in mei 2013 'Lekker in je lijf Yoga ' in Emmeloord begonnen en ik kan nu zeggen dat dit zeer geslaagd is.

In die tijd heb ik mijn twee jaar Yin Yoga teachers training succesvol afgerond en heb een specialisatie gedaan op het gebied van Chakra pshychologie. Ik ben gefacineerd over het menselijk lichaam zowel anatomisch als geestelijk en 2015 wil ik mijn YinYoga teacher met chakraphychologie af gaan ronden en mij verder verdiepen in adem en ademtherapie. Het afronden van mijn Yin Yoga teachers training heb ik ondertussen in Oktober 2015 succesvol afgerond met een extra aanvulling op het gebied van Chakra Yoga. Ook in 2016 blijft mijn interresse voor het goed onderwijzen van Yoga niet stil staan en heb in September 2016 mijn eerste opleiding Yin Yoga Medicine volbracht in het begeleiden van Heup, bekken en heiligbeen Pathologie . Een specialisatie opleiding voor het begeleiden van klachten in dit gebied. Met leer van Shiatsu , Osteopathie en functionele anatomie- en meridiaanleer. In Oktober 2016 heb ik ook de 2e opleiding schouder en nek en in December 2016 knie en heupen. . Ik heb er zin in en nog meer zin dit toe te passen op mijn leden zodat deze zich nog lekker in hun lijf kunnen gaan voelen.

Zelf heb ik een grote metamorfose meegemaakt door het beoefenen van Yoga, en het is geheel onbewust gegaan. Opeens voel je je beter, sta je sterker in je schoenen, heb je meer energie je voelt je lekker in je lijf. Dat is ook waarom ik iedereen wil laten voelen wat Yoga met je doet en vandaar mijn studio naam.

In mijn lessen staan ontspanning, techniek maar vooral toegankelijkheid centraal. Persoonlijke aandacht en begeleiding vind ik heel belangrijk. Yoga is 1% theorie en 99% doen.

Yoga is voor iedereen en voor ieder is er een vorm.

MIjn missie? Iedereen een goed gevoel geven..... Lekker in je eigen lijf ;-).